Lakselv Motor AS er autorisert forhandler av Honda powerprodukter.

Snøfresere

Honda snøfresere, best i test hos Tv2 hjelper degIngen konkurrent kan vise til samme effektivitet som Honda snøfresere i de forskjellige klassene. Ingen kaster snøen høyere eller lenger, enten den er tørr og lett, våt eller tung. Hardpakkede brøytekanter byr heller aldri på noe problem. Honda snøfresere er markedets ledende merke på kvalitet, driftssikkerhet og funksjonelle egenskaper. Ikke minst ser vi dette under harde snøvintre med store snømengder. Honda snøfresere med toppventilert, miljøvennlig 4-taktsmotor løser oppgavene på en suveren måte.

I tillegg er Honda snøfresere ledende på markedet med hydrostatdrift. Denne trinnløse hastighetsreguleringen gir snøfreserne overlegne bruksegenskaper. Dette og mange andre kvaliteter skal du se etter når du velger snøfreser. Honda har hele 17 forskjellige modeller å velge blant, så her finnes en snøfreser som passer ditt behov. 

Honda har stått som garanti for trygghet og kvalitet i mer enn 50 år. Vi har våre kunders tillit, vi har våre konkurrenters respekt - og vi produserer flere motorer enn noen andre i verden.

Strømaggregater

Strømaggregat fra HondaHONDA - verdens ledende produsent av strømaggregater
Kjennetegnes av høy kvalitet og en udiskutabel driftssikkerhet.

Drevet av vår legendariske GX 4-takts motor, er Hondas innovative aggregater konstruert for å være din pålitelige kilde til strøm av høy kvalitet. Utviklet for å håndtere de vanskeligste omgivelser og det mest krevende profesjonelle utstyret, løser de oppgavene med betryggende letthet og effektivitet. Sterke, praktiske og enkle å transportere – det er lett å oppdage hvorfor Honda aggregater rett og slett er i en egen klasse.

Hvorfor velge et Honda aggregat?

Fordi du alltid kan stole på at ditt Honda aggregat vil starte og levere kvalitetsstrøm hvor og når du trenger det – hver gang.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern