Du har mange mil med terrengkjøring foran deg. Du og villmarka. Enten du kjører alene eller med en passasjer, vil du ikke finne en mer komfortabel snøscooter enn 2017 Pantera. De smidige, stillegående og kraftige 4-takters motorene viser hva de er laget av på langturer. Enten du velger 3000-seriens 65-klasse hk, 2-sylinder motor eller 135-klasse hk 7000 triple C-TEC4, kan du alltid kjøre trygt og komfortabelt med overlegen kraft. Passasjeren har det også komfortabelt, takket være avtakbart sete og håndvarmere. Føreren har også håndvarmere og uttak for oppvarming av visirer.

7000 c-tec4 MOTOR

1049cc 3-sylinderen er en 135-klasse hk kraftmotor. Denne C-TEC4 motoren er utstyrt med avanserte systemer for innsug, eksos, olje og kjøling. Pantera er også utstyrt med en stor frontmontert radiator med varmeveksler. Motorkjøling er nyttig, spesielt ved lave hastigheter der du nyter kjøringen til fulle.

ARCTIC DRIVE SYSTEM

Arctic Drive System™ (ADS™) er utstyrt med ny TEAM-clutching, designet for myk kraftoverføring generert av 4-takters motoren på 7000-modellen. ADS bruker en lang senter-til-senter clutch-avstand, noe som er nøkkelen til konsekvent ytelse og hurtig akselerasjon. De store ribbene og generøse ventilasjonen fra drevet clutch gir meget god avkjøling av clutchen. Bremserotoren plassert på drivakselen for ekstra god bremsekraft.

CREATURE COMFORTS
På våre Pantera 7000 Limited og XT modeller har vi integrert uttak for deg og passasjeren slik at du enkelt kan varme opp visiret samt et ekstra uttak for smarttelefonen. Når kjøreforholdene er dårlige vil en ekstra høy vindskjerm og sidemonterte vindavvisere presse snøen tilbake der den kom fra. I tillegg har både du og passasjeren oppvarmede seter.

OPPBEVARING - Pantera har gode oppbevaringsmuligheter for vann, snacks, hansker og alt annet viktig reiseutstyr. Demonter passasjersetet og pakk for en lang reise. Hvis du kjører Pantera Limited har du også to ekstra låsbare, avtakbare oppbevaringsbokser.
DELUXE AVTAKBART PASSASJERSETE - Dette passasjersetet er utstyrt med håndtak med hånd-varmere og vindavvisere samt justerbar ryggstøtte. Hvis du kjører alene kan setet enkelt demonteres ved å vippe opp to sperrer.

OPPVARMEDE SETER (PANTERA 7000 LIMITED og XT) - Uttak for oppvarming av visirer for både fører og passasjer. Oppvarmede seter. Førsteklasses oppvarmingsfunksjoner for både fører og passasjer.

RESERVETANK - Pantera 7000 Limited er utstyrt med en 16,3 liters reservetank. Denne reservetanken er direkte tilkoblet hovedtanken på 40,5 liter, noe som gir deg totalt 56,7 liter drivstofftankkapasitet.

STILLEGÅENDE BELTE - et stillegående belte som leverer alt du trenger — gode kjøreegenskaper, akselerasjon og trekkraft — i tillegg til en smidigere og mer stillegående kjøring.

WR3 transmisjon - Den store Pantera 7000 XT har Wide Range 3 (WR3)-trinns transmisjon med enkle girskift. 
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern